Introductie

Op een landelijk gelegen locatie in Biezenmortel, Noord-Brabant, bevind zich boerderij Scheurenhoeve. Een sfeervolle locatie voor besloten binnen en buitenpartijen, voor kleine gezelschappen, tot een maximum van 100 personen.

Wij bieden u de ruimte voor het vieren van seminars-workshops-familie reunies en personeelsfeestjes. Welke plaats kunnen vinden in hetvolledig gerestaureerde deel van de boerderij. Op het erf, aansluitend met kikkerpoel en weilanden met schaapjes of een combinatie van binnen en buiten.

Onze boerderij is ook uitermate geschikt voor het vieren van huwelijksfeesten. Om uw dag compleet te maken beschikken wij tevens over een trouwauto, een originele zwarte CitroŽn DS Pallas bouwjaar 1975.

Wij kunnen u alles uit handen nemen en drankjes en versnaperingen door ons, via gerenommeerde cateraars laten verzorgen, wij bieden de keuze uit de volgende arrangementen:

Natuurlijk kunt u informeren over specifieke wensen, welke wij zoveel mogelijk in vervulling zullen laten gaan. Bovendien bieden wij u zelfs de vrijheid om alles zelf te regelen.

Voor meer informatie betreffende alle mogelijkheden en prijzen kunt u gerust contact met ons opnemen.

Copyright © 2015. Alle rechten voorbehouden.